Burgre aj vývar na opicu. Čo jedli ľudia na Pohode?

Fičíme na festivaloch a vy môžete s nami.

Festival Pohoda už roky nie je len o hudbe - čoraz viac sa na trenčianskom letisku ľudia tešia aj na jedlo, ktorého bolo aj tento rok dosť a ľudia si naozaj mali z čoho vyberať.

Buchty, vývar, burgre, hotdogy čo donuty, každý si prišiel na svoje. My sme sa medzi návštevníkov vybrali s kamerou a opýtali sme sa, čím riešia opicu po prežúrovanej noci. Takto to dopadlo:

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Načítavam video...
Súvisiaci článok Šéf NYC Corner o Pohode: Jeden chlapík nám začal piť horčicu z fľaše Čítajte 

Už máte účet? Prihláste sa.
Dočítajte tento článok s predplatným SME.sk
Odomknite článok za pár sekúnd cez SMS predplatné za 5 € každý mesiac.
Pošlite SMS s textom CABKS na číslo 8787.
Zaplatením potvrdíte oboznámenie sa s VOP a Zásadami OOÚ.
Najobľúbenejšie
Prémium bez reklamy
2 ,00 / týždenne
Prémium
1 ,50 / týždenne
Štandard
1 ,00 / týždenne
Ak nebudete s predplatným SME.sk spokojný, môžete ho kedykoľvek zrušiť.
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu