Susanne vymenila biomedicínsky výskum za varechu. Jej torty by ste si pomýlili s plyšákmi

Aj pečenie sa podľa nej dá brať vedecky.

Dlhé roky študovala, aby sa dopracovala k titulu PhD v biomedicínskom inžinierstve.

Susanne Ng zo Singapuru síce pracovala ako výskumníčka, ale túto kariéru zavesila na klinec, aby sa venovala svojim trom deťom a pečeniu.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Loading

...

Založila si teda Deco Chiffon Cakes a vytvára torty a koláče, ktoré vyzerajú ako plyšové hračky.

Loading

...

Loading

...

Podľa nej však pečenie a veda nemajú od seba tak ďaleko.

"Pečenie je veľmi precízne, ako výskum," hovorí Susanne pre Instagram blog: "Vykonávať experimenty je pre mňa prirodzené, a tak som priniesla moju lásku k experimentom aj do kuchyne."

SkryťVypnúť reklamu

Loading

...

Loading

...

Pečie hlavne takzvané "chiffon cakes".

Zrejme to nemá slovenský ekvivalent, ale je to niečo ako ľahšie a olejovitejšie piškótové cesto. Z neho vytvára aj rôzne postavičky.

Loading

...

Loading

...

Susanne je aj autorkou niekoľkých kuchárskych kníh.

V nich ponúka návody na to, ako zvládnuť takéto výtvory.

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Loading

...

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu