Recept na nepečeného kotlebovca: Zamiešajte alternatívne médiá, CAPSLOCK a dochuťte nenávisťou

Video vyrobili študentky marketingu, ktoré určite platí Soroš.

Kultové videá s receptmi s názvom Tasty už boli sparodované na viac spôsobov - HowToBasic v nich končia recepty naozaj veľmi netradične a často nechutne, a my v nich skúšame najnechutnejšie recepty z internetu, aby ste vy nemuseli.

Prečítajte si tiež: Tresty video: Vyprážaná Horalka v trojobale

Receptové videá netradične poňali aj študentky marketingovej komunikácie Univerzity Komenského v Bratislave. Namiesto klasického obeda sa pokúsili pripraviť nepečeného kotlebovca.

Ako vznikne?

Spojíte 22 ingrediencií, medzi ktorými je napríklad Vysoká škola života, nenávisť, zelená polokošeľa či dlažobné kocky. Chýbať nemôžu ani najobľúbenejšie slová:

Článok pokračuje pod video reklamou

Potom celú zmes premiešate, pridáte vodu, jedny MIŇOnky a MagiAnove vajcia. Celú (ne)chutnú zmes rozmixujete a ako dekoráciu pridáte rýdzo slovenský dvojkríž.

Ako celý nápad vznikol?

Video vyrobilo 5 študentiek ako projekt na hodinu - za úlohu mali vytvoriť virálne video. "Stretli sme sa týždeň pred prezentovaním, najskôr sme chceli natočiť niečo, čo sa bude javiť ako náhoda či prank, ale potom nám napadla téma ĽS NS a ich prívržencov," hovorí jedna z autoriek videa, Chiara Rendeková. Hneď na druhý deň stihli video aj natočiť, dokopy trvala jeho výroba asi 4 dni.

"Každá použitá ingrediencia v recepte má svoj význam a výsledok podľa nás naozaj zodpovedá tejto kombinácii. Video vykresľuje náš názor a ten mal byť pointou. Samozrejme ho treba brať s nadhľadom, keďže sa v ňom objavujú niektoré symboly, ktoré by si človek mohol zle vysvetliť. Keď je niekomu nesympatický Kiska, ešte to neznamená, že je kotlebovec. Myslíme si však, že cieľová skupina, ktorá vie, ako to na internete vyzerá, toto "škatuľkovanie" vníma presne tak, ako treba," dodala.

Celý recept nájdete tu, odporúčame použiť vodu s teplotou 14 stupňov a mixér zapnúť na 88 otáčok za sekundu.

Najčítanejšie na Fičí.sk

Inzercia - Tlačové správy

  1. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  2. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  3. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  4. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  5. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  6. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť
  7. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie
  8. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?
  9. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení
  10. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia
  1. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska
  2. Špeciálna príloha: Krížovky na leto
  3. Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia
  4. Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí
  5. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  6. OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom
  7. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku
  8. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo?
  9. Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!
  10. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne
  1. Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne 31 812
  2. Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí 21 357
  3. Zmrzlina v Mekáči má u nás kratšiu záruku ako v Rakúsku. Prečo? 21 311
  4. Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie 10 856
  5. Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska 8 098
  6. Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice? 6 765
  7. Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť 4 545
  8. O asistovanej reprodukcii sa šíri množstvo zavádzajúcich tvrdení 3 663
  9. Pivovar Šariš rozdá tisíce eur, o časti peňazí rozhodnú ľudia 2 819
  10. S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku 2 181