Tieto cukrárky ti dokážu, že pečenie je vlastne umenie. Veľmi veľmi chutné umenie

Všetci občas dostaneme chuť na sladké. Niektorí aj častejšie.

Predstavujeme cukrárky, ktoré sú nielen štýlové a talentované, ale ich nezvyčajné výtvory si získali naše srdcia a chuťové bunky.

Katherine Sabbath - @katherine_sabbath

Táto austrálska učiteľka vietnamsko-nemeckého pôvodu sa popri práci venuje svojej najväčšej vášni – pečeniu. Darí sa jej natoľko, že okrem prekvitajúceho biznisu sa zaradila medzi najvýraznejšie cukrárske tváre Instagramu, kde si svojím výrazným prejavom vo forme excentrických tort získala mnohých fanúšikov.

Bláznivé farby a nezvyčajné kombinácie sú jej podpisom. Kde čerpá inšpiráciu? Ako sama hovorí, všade – na kamarátkiných šatách či v lokálnom supermarkete a to, čo upečie, jej hovorí inštinkt.

Článok pokračuje pod video reklamou

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Unbirthday Bakery - @unbirthdaybakery

Kvety, kusy trblietavej čokolády, praclíky či oreo keksy – to všetko môžete nájsť na tortách Nikki Lee, cukrárky, ktorá svoje zákusky tvorí v Sydney. Jej torty sú plné farieb a zábavy. Nikki verí v to, že spájajú ľudí a tí by mali vždy osláviť svoje narodeniny.

Ak si myslíte, že táto umelkyňa bola odjakživa cukrárkou, mýlite sa. Ako 19-ročná odišla z univerzity, aby začala svoju spoločnosť, kde sa 9 rokov venovala grafickému dizajnu, neskôr pracovala pre korporátnu firmu, no potom prišiel čas na to, aby svoje umenie predstavila svetu.

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Whipped Bakeshop - @whippedbakeshop

Vyštudovaná výtvarníčka Zoe Lukas pečie od tort pre najmenších až po torty a cookies určené známym biznis značkám. Pečenie a dekoráciu svojich sladkých výtvorov vníma ako nové umelecké médium.

Teší sa z toho, že jej kreatívne nápady jej pomáhajú vytvoriť niečo nové a unikátne s tým, že narozdiel od malieb jej výtvory môžeme zjesť!

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Nectar & Stone - @nectarandstone

Dáte si tortu, horúcu čokoládu, cupcake, macarons či čokoládový bonbón? Všetko toto nájdete u Caz, cukrárky, ktorá sama neverila, že dokáže rozbehnúť takýto biznis. Matku dvoch detí k pečeniu priviedla potreba vytvoriť si dievčenský svet popri manželovi a dvoch synoch.

Všetko pôvodne začalo formou food blogu, ktorý neskôr pretavila do vlastného biznisu. Po prvých neúspešných pokusoch o macarons si vytvorila vlastný recept a táto tvorivosť ju drží dodnes – ako sama hovorí, nie je to o sledovaní trendov, ale o ich vytváraní.

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Nadia & Co - @nadiaandco

Nadia Colella je známa svojimi dekadentnými tortami, ktoré pripomínajú časy Marie Antoinette. Romantické kresby, kvety, jemné či temné farby sú typické pre jej prácu.

Táto cukrárka začala s pečením už v mladom veku. Vedela, že umenie a pečenie sú jej dve najväčšie vášne a torty sa stali jej plátnom. Svojim klientom tak predstavuje klasické výtvarné umenie vo forme týchto sladkých dobrôt.

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Lael Cakes - @laelcakes

Majiteľka tohto brooklynského curkárenského štúdia, Emily Lael Aumiller, pečie vegánske a bezlepkové torty, na výrobu ktorých používa vlastnú verziu bezlepkovej múky.

Takisto všetky farbivá, ktoré používa, sú prírodné. Aj farby, ktorými dekoruje svoje zákusky sú skôr zemitých odtieňov, no dokáže vytvoriť aj nezvyčajné a luxusné torty.

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Prečítajte si tiež: Andrea svojimi koláčmi zaplnila dieru na trhu. Na Liptov priniesla niečo, čo tam ešte nebolo

Najčítanejšie na Fičí.sk

Inzercia - Tlačové správy

  1. 4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania
  2. Kupujete alebo predávate byt? Týchto 5 vecí si skontrolujte!
  3. Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?
  4. Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!
  5. Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania
  6. Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch
  7. Ľudia si už neuvedomujú, že ich svet nekončí na vlastnom prahu
  8. Televízor s 8K rozlíšením je realitou. Kúpiť či čakať?
  9. Psychológ varuje rodičov: Nesnažte sa byť dokonalými
  10. EY Podnikateľ roka: hľadáme slovenské príbehy!
  1. Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?
  2. 4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania
  3. Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby
  4. Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!
  5. 4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť
  6. Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva
  7. XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry
  8. Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania
  9. Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch
  10. Sieť prevádzok Stop Shop obchodov má už 80 pobočiek
  1. Dvaja Slováci dokázali zázrak. Ich listy chcú po celom svete 34 672
  2. Kde robia v Bratislave najlepšiu kávu? Vybrali sme 6 kaviarní 26 569
  3. Platíte si poistenie domova zbytočne? 21 287
  4. Kupujete alebo predávate byt? Týchto 5 vecí si skontrolujte! 11 815
  5. Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch 9 794
  6. Televízor s 8K rozlíšením je realitou. Kúpiť či čakať? 4 198
  7. Psychológ varuje rodičov: Nesnažte sa byť dokonalými 4 191
  8. First moment na leto 2019 je tu: 13 letovísk s výraznými zľavami 4 178
  9. Volkswagen T-Cross má z každého niečo 3 726
  10. Hidradenitída - kožná choroba, o ktorej sa nehovorí 3 446

Téma: Jedlo


Neprehliadnite tiež

Hlavné správy zo Sme.sk

EKONOMIKA

Príbeh Bonaparte: stavba, ktorou nepohne ani kauza Bašternák

Komplex vzbudzoval rozruch od začiatku.

KOMENTÁR PETRA SCHUTZA

O slobodu sa dá aj prísť

Ani ústava nemusí vydržať všetko.