10 dôvodov, prečo by sme nemali brať vážne vyhlásenie WHO o slanine a párkoch

10 dôvodov, prečo by sme nemali brať vážne vyhlásenie WHO o slanine a párkoch

Vydané 27.10.2015 o 15:37

Naše dôvody sú naozaj zásadné.

V pondelok sme sa od Svetovej zdravotníckej organizácii dozvedeli, že konzumovanie spracovaného mäsa – napríklad slaniny či párkov zvyšuje pravdepodobnosť vzniku rakoviny hrubého čreva. 

Prečítajte si tiež: Prečítajte si tiež:WHO: Šunka, párky a slanina prispievajú k rakovine

Tu je 10 dôvodov, prečo by sme ho nemali brať vážne:

1.

Loading

...

2.

Loading

...

3.

Loading

...

4.

Loading

...

5.

Loading

...

6.

Loading

...

7.

Loading

...

8.

Loading

...

9.

Loading

...

10.

Loading

...

A keď už nechceš jesť párky stále len s chlebom, čekni tieto recepty!

Prečítajte si tiež: Prečítajte si tiež:Nejedz párky len s horčicou a chlebom. Týchto 9 receptov ti urobí z jedenia párku zážitok

 

Najčítanejšie na Fičí.sk

Ďalšie na Fičí.sk

Čo tak ešte jeden článok ?