Kanaďanka vyskúšala jedlo v Bratislave a prekvapili ju hlavne naše porcie

Kanaďanka vyskúšala jedlo v Bratislave a prekvapili ju hlavne naše porcie

Vydané 6.10.2015 o 17:11

Na raňajky si dala niečo, čo si bežný Slovák nedáva.

Kanaďanka so slovenskými koreňmi Nadine Sykora má na YouTube vlastný kanál s názvom Hey Nadine, na ktorý pridáva najmä cestovateľské videá. Jej kanál má vyše 200-tisíc odoberateľov.

V septembri navštívila Slovensko, posťažovala sa na tunajšie šoférovanie, ale rozhodla sa aj ukázať a ohodnotiť slovenské jedlo. V štvorminútovom videu „What I Eat In A Day / Bratislava“ okomentoval raňajky, obed a večeru, ktoré si v hlavnom meste dala.

Začala raňajkami v hoteli Apollo. Dala si naozaj (pre Slováka) netradičnú kombináciu – zeleninu na pare, kiwi, pomaranč, varené vajce, bábovku s džemom, džús a kávu. Napriek tomu, že sa trochu čudovala, že v ponuke raňajkového bufetu bola aj dusená zelenina, neprotestovala.

Na obed zašla Nadine k hradu Devín. Obed si vybrala naozaj tradičný – halušky s kyslou kapustou a kusom bravčového mäsa. 

Večeru Kanaďanka jedla v Starom Meste a rozhodla sa pre typický nedeľný obed – vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým zemiakovým šalátom. Jej kamarátka mala zas poriadnu porciu gulášu s tradičnou knedľou. Pri jedení dvoch poctivých rezňov s poriadnou porciou šalátu sa Nadine zmohla len na: „Veľa jedla. Naozaj veľa jedla.“

Rezeň pochválila, no šalát sa jej zdal až príliš majonézový. Podarilo sa jej zjesť jeden a pol rezňa, no dodala, že z jednej porcie, ktorú dostala, by sa pokojne najedli aj dvaja ľudia.

Pozri si celé video s komentármi Kanaďanky na jedlo v Bratislave.

 

 

Najčítanejšie na Fičí.sk

Ďalšie na Fičí.sk

Čo tak ešte jeden článok ?