8 dôvodov, kvôli ktorým zbožňujeme rožky

Rožok do ruky bude vždy viac cool ako kebab.

Článok pokračuje pod video reklamou

1. Dáma

Ak máš počas prípravy jednohubiek hravú chvíľu, môžeš si zahrať dámu. A čo "vyhodíš", môžeš súperovi zjesť!

2. Lyžica

Na tresku, parížák a všetko, čo sa nachádza v téglikoch, nepotrebuješ lyžicu. Načrieš a ideš. Vesmír nás má až príliš rád, keď nás nechal objaviť čapovanú tresku v rožku.

3. Útočisko pre párky

Niektorí to majú radi zhora, iní zboku. Keď je život pes, jeden hot dog to vždy spraví.

4. Aj rezne si zaslúžia svoj kabát

Životný cyklus rožka sa vyschnutím nekončí. Prach si, v prach sa obrátiš a keď si rožok, obrátiš sa na strúhanku. A najlepšie na rezni je... Že ho môžeš zajesť rožkom!

5. Univerzálny vojak

Rožok nerobí rozdiely. Dá sa jesť ku gulášu, s nutellou, so salámkou, aj s džemom. V potravinovej pyramíde sa hrdo umiestni kdekoľvek.

6. Takmer zadarmo

Keď ti v peňaženke ostalo posledných pár hnedých mincí a výplata je kdesi za dverami, pár rožkov ti vždy zachráni tvoj hladný krk.

7. Žemľovka

Na polceste medzi lyžicou k jogurtu a obalom na rezne sa z rožka môže stať aj dezert. Trošku mätúci názov, ale jednoznačná dobrota, na ktorú používame viac rožky ako žemle. Tie necháme Komisárovi Rexovi.

8. Krutóny!

Cesnačka bez krutónov je ako rozhlasový éter bez Maťa Ďurindu. Aspoň 20% misky musia tvoriť krutóny. A tie nemusia byť vždy z chleba. Hlavne nech sú slovenské.

 

Najčítanejšie na Fičí.sk

Inzercia - Tlačové správy

  1. Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €
  2. Keď Slováci krotia morský vietor
  3. Už aj čerpacia stanica OMV Spišská Nová Ves je v novom šate
  4. Robila som domáci džem z ovocia z Kauflandu. Ako to dopadlo?
  5. 10 tipov z histórie: ako zbohatnúť podľa úspešných velikánov
  6. Zákazníkov sme odmenili darčekmi v hodnote 250 000 €
  7. Porovnanie najobľúbenejších last minute destinácií
  8. Vizuálny smog je problém
  9. Reportáž: Na Záhorí vyrábajú svetové omietky
  10. Volkswagen Arteon spája limuzínu s rodinou
  1. Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani
  2. Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia
  3. Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €
  4. HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt
  5. Keď Slováci krotia morský vietor
  6. Ochrana pred tropickou horúčavou
  7. Pivovar Šariš investoval do kultúry
  8. Už aj čerpacia stanica OMV Spišská Nová Ves je v novom šate
  9. Savills Investment Management kupuje Gdanski Business Center II
  10. Škôlka od srdca
  1. Porovnanie najobľúbenejších last minute destinácií 16 952
  2. Vizuálny smog je problém 10 256
  3. Objavte najvzácnejšiu hubu na svete. Rastie na Liptove 5 052
  4. Reportáž: Hranolky z McDonald’s sú zložené z 5 ingrediencií 4 971
  5. Volkswagen Arteon spája limuzínu s rodinou 3 564
  6. Najvýhodnejšia dovolenka v Tatrách a Liptove 3 253
  7. Spoznajte exotický Zanzibar od severu až po juh 3 198
  8. 10 tipov z histórie: ako zbohatnúť podľa úspešných velikánov 2 938
  9. Prešovská Spinea tromfla Japoncov a spresnila roboty 2 854
  10. Historickým vláčikom sa prichádza previezť stále viac turistov 2 554

Téma: Jedlo


Článok je zaradený aj do ďalších tém Zábavné

Neprehliadnite tiež

Mémcyklopédia #18: Ficov labrador Larry

Jediný člen Smeru, ktorého by ste chceli mať doma.

Hlavné správy zo Sme.sk

AUTO

Vývojár palív v F1 pre SME: Niekedy vieme viac ako technici

Benoit Poulet už začína vyvíjať benzín na budúci rok.

Autorská strana Beaty Balogovej

Kedy vyberieme Nagyiku z truhly? Nevieme hovoriť o smrti

Na príchod dieťaťa sa systematicky pripravujeme, ale umieranie ukrývame ako nejaké zlyhanie.