The Restaurant & Bar Design Awards je svetovo uznávaná súťaž, ktorá hodnotí dizajn reštaurácií a jedálenských zariadení. Patrí sem všetko od reštaurácií ocenených Michelinskou hviezdou po letiskové bary či stánky s hotdogmi a hamburgermi.
Dacong’s Noodle House (Nanjing, Čína) (zdroj: restaurantandbardesignawards.com)
V posledných siedmich rokoch sa do súťaže prihlásilo viac ako 5-tisíc zariadení zo Spojeného kráľovstva a ďalších 70 krajín. Súťaž pritiahla záujem takých mien architektúry, dizajnu či gastronómie, ako sú Zaha Hadid, Kengo Kuma, Tom Dixon, Foster & Partners, Stephen Alden či Gordon Ramsay a mnohí iní.
Pochádza z Nových Zámkov, vyštudovala medzinárodný manažment na Univerzite Komenského v Bratislave a Finančné riadenie a európsky priestor na Université de Lorraine. Po štúdiu pracovala v Denníku SME ako redaktorka portálu Fičí. V súčasnosti pracuje ako copywriterka na voľnej nohe a podieľa sa na tvorbe úspešného podcastu Piatoček.
Facebook